×
Accesorii
Altele
Bucatarie
Casa
Ceasuri
Electrocasnice
Electronice
Fitness si Sport
Home confort
Sanatate si Frumusete
Scule si Unelte
Vacante, Camping si Pescuit

Perna pentru picioare Ortopedica - calmarea durerii pentru sciatică, spate, șolduri, genunchi, articulații și sarcină

Mai Multe Vizualizări

Perna pentru picioare Ortopedica - calmarea durerii pentru sciatică, spate, șolduri, genunchi, articulații și sarcină

Preț Obișnuit: 107,00 Lei

Special Price 77,90 Lei

Reducere 29.1 Lei (27%)

Disponibilitate: În stoc

Garantie: 24 luni
Retur: 14 zile

Livrare in 2-3 zile lucratoare

100% magazin românesc

Împreună susținem România

+
-
sau
Comenzi și asistență clienți: 0766 619 114 / 0747 818 599 Messenger WhatsApp

Descriere scurta:

Te-ar putea interesa si..

Descriere

Detalii

Perna pentru picioare Ortopedica - calmarea durerii pentru sciatică, spate, șolduri, genunchi, articulații și sarcină

Este demonstrat că atunci când dormi lateral, nu dormi, de fapt, într-o poziție sănătoasă. Piciorul de sus ajunge, în mod inevitabil, mai în față, punând presiune pe spatele tău, iar articulațiile șoldului vor fi răsucite și genunchii împreunați, provocând durere. Perna pe care noi v-o punem la dispoziție este cea mai bună metodă de corectare a poziției în timpul somnului, deoarece aceasta susține picioarele și genunchii pentru a vă asigura o aliniere și o poziționare adecvată a corpului, eliminând acele puncte de presiune dureroase.

Spre deosebire de pernele tradiționale, această pernă este concepută cu găuri de aer ce permit cu ușurință ventilația, asigurând un confort termic pe timpul somnului. Tehnologia spumei cu memorie din care este realizată perna reglează temperatura, împiedicând să te supraîncălzești pe durata nopții. Atunci când a fost inventată această pernă, la începutul anilor ‘90 (model foarte copiat ulterior), obiectivul producătorilor a fost să îmbunătățească sănătatea somnului și să reducă eventualele dureri ce ar putea apărea din cauza unei poziții necorespunzătoare. Susținerea atât a coapselor, cât și agenunchilor este esențială pentru adecvarea poziției corporale.

O altă diferență față de pernele tradiționale constă în faptul că această pernă prezintă un adevărat design ergonomic, având marginile moi și forma curbată, ce se potrivește perfect atât unui corp feminin, cât și masculin. Cu alte cuvinte, forma se va potrivi de minune cu forma naturală a picioarelor tale. Acest lucru se datorează și spumei din care este concepută, adaptându-se particularităților fiecărui corp în parte, fără a restricționa mișcările din timpul somnului sau a te forța să dormi într-o anumită poziție.

✔️POȚI DORMI CONFORTABIL ÎN ORICE POZIȚIE ȘI TE POȚI MIȘCA LIBER – O altă diferență față de pernele tradiționale constă în faptul că această pernă prezintă un adevărat design ergonomic, având marginile moi și forma curbată, ce se potrivește perfect atât unui corp feminin, cât și masculin. Cu alte cuvinte, forma se va potrivi de minune cu forma naturală a picioarelor tale. Acest lucru se datorează și spumei din care este concepută, adaptându-se particularităților fiecărui corp în parte, fără a restricționa mișcările din timpul somnului sau a te forța să dormi într-o anumită poziție.

*Imaginile, culorile si caracteristicile descrise au caracter informativ și pot contine mici inadvertente sau diferi ocazional fața de produsele prezentate pe site.