Dispozitiv de Masurat Saturatie Oxigen si Puls pentru Deget - Pulsoximetru / Oximetru

-54 %

Mai Multe Vizualizări

Dispozitiv de Masurat Saturatie Oxigen si Puls pentru Deget - Pulsoximetru / Oximetru

Preț Obișnuit: 87,00 Lei

Special Price 39,90 Lei

Reducere 47.1 Lei (54%)

Disponibilitate: În stoc

Garantie: 24 luni
Retur: 14 zile

Livrare in 2-3 zile lucratoare

100% magazin românesc

Împreună susținem România

+
-
sau
Comenzi și asistență clienți: 0766 619 114 / 0747 818 599 WhatsApp

Descriere scurta:

Te-ar putea interesa si..

Descriere

Detalii

Dispozitiv de Masurat Saturatie Oxigen si Puls pentru Deget - Pulsoximetru / Oximetru este deosebit de potrivit pentru pacientii cu risc crescut, de exemplu, pentru persoanele cu boli de inima, astmă, dar, de asemenea pentru sportivi și oameni sănătoși, care se ridică la altitudini mari (de ex., alpiniști, schiori etc ).

Dispozitiv de Masurat Saturatie Oxigen si Puls pentru Deget - Pulsoximetru / Oximetru este de asemenea, utilizat pentru măsurarea non-invazivă a saturației cu oxigen a hemoglobinei în sângele arterial.  Saturația hemoglobinei cu oxygen, arată procentul de hemoglobină și sânge arterial care este saturat cu oxygen, și prin urmare, este un parametru important pentru evaluarea funcției de respirație.

Dispozitiv de Masurat Saturatie Oxigen si Puls pentru Deget - Pulsoximetru / Oximetru utilizează pentru măsurare două fascicule de lumină de diferite lungimi de undă, care sunt incidente pe degetul introdus în interiorul dispozitivului. Valoarea mică de saturație a hemoglobinei cu  oxigen se referă în special la bolile respiratorii, astm, insuficiență cardiacă, etc. Persoana cu o saturație scăzută în oxigen a hemoglobinei  va dezvolta simptome cum ar fi sufocarea, creșterea frecvenței cardiace,  performanță scăzută, transpirație bruscă și nervozitate.

Reducerea bruscă a saturației cu oxigen a hemoglobinei trebuie rezolvată imediat cu medicul.

Recenzii

*Imaginile, culorile si caracteristicile descrise au caracter informativ și pot contine mici inadvertente sau diferi ocazional fața de produsele prezentate pe site.