CADOU SURPRIZĂ in valoare de 49 lei
Comenzi Telefonice: 0766 619 114 / 0747 818 599

Corector postura spate, Ham Posture Doctor Indreptare coloana, Marime Universala

-27 %

Mai Multe Vizualizări

Corector postura spate, Ham Posture Doctor Indreptare coloana, Marime Universala

Preț Normal: 107,00 Lei

Special Price 77,90 Lei

Reducere 29.1 Lei (27%)

Disponibilitate: În Stoc

Garantie: 24 luni
Retur: 14 zile

Livrare in 2-3 zile lucratoare

100% magazin românesc

Împreună susținem România

+
-
sau
Comenzi și asistență clienți: 0766 619 114 / 0747 818 599 WhatsApp

Descriere scurta:

Te-ar putea interesa si..

Descriere

Detalii

Eliminați rapid și ușor tensiunile de la nivelul spatelui și umerilor cu ajutorul 
Corectorului medical postura spate POSTURE DOCTOR! 

Vă veți convinge de utilitatea lui încă de la prima purtare putând fi utilizat atât de bărbați cât și de femei!

Este cel mai eficient corector medical pentru spate recomandat de către medicii de recuperare medicală și ortopezi în afecțiunile coloanei vertebrale!

 Tot mai mulți oameni fie ei adolescenți ,adulți ,vârstnici se confruntă des cu problema posturii și implicit cu durerea spatelui din cauza poziției inadecvate de stat de zi cu zi.
Și mai rău este că nu își dau seama că aceasta poate deveni o problema pentru sănătatea spatelui dumnealor.

Corectorul medical postura spate este soluția  practică în corectarea posturii spatelui superior și menținerea  stării de sănătate a dumneavoastră!

Posture Doctor este invizibil sub îmbrăcăminte și oferă confort toată ziua. Poate fi purtat acasă, la muncă, la sală, în timp ce conduceți și multe altele!
Durerile de spate îți fac viața un calvar? Petreci ore întregi la birou într-o poziție greșită, cu spatele încovoiat sau pur și simplu ai probleme cu spatele? Din fericire nu e nevoie de tratamente lungi și obositoare pentru a scăpa de durerile de spate.
De ce să suporți dureri în zona spatelui în timp ce lucrezi la birou, când soluția cea mai simplă e la îndemâna ta? Poți purta oricând și oriunde un suport corector pentru spate, la birou sau în pat, ca să uiți complet de odioasele dureri care te incomodează atât de tare în viața de zi cu zi.
Extrem de comod și realizat din materiale de foarte bună calitate, Suportul Corector Pentru Spate asigură o poziție corectă a spatelui în orice moment, fiind comod la purtare și oferind rezultate imediate. Vei vedea în scurt timp cum vei avea spatele drept și relaxat constant.

 ✔️Ameliorează durerile de spate
 ✔️Corectează poziția spatelui
 ✔️Poate fi purtat sub haine, la job sau acasă
 ✔️Relaxează musculatura spatelui
 ✔️Membrană rigidă 
 ✔️Material ușor, cu spumă și elastic
 ✔️Permite transpirația naturală
 ✔️Extrem de comod și bine fixat pe spate
 ✔️Marime universala
 ✔️Excelent pentru bărbați și femei

  • ✅ Rezultate imediate - Asigură o poziție corectă a spatelui în orice moment, fiind comod la purtare și oferind rezultate imediate.
  • ✅ Universal - Poate fi purtat atât la serviciu, cât și la sala de forță sau în timpul somnului, pentru rezultate imediate.
  • ✅ Ameliorează durerile de spate. Acest corector pentru poziția corpului este un produs ideal pentru a preveni și ameliora durerile de spate.

Suportul Corector Pentru Spate e un dispozitiv extrem de util pentru persoanele care suferă de dureri  de spate sau a căror poziție în scaunul de la birou este greșită. Poate fi purtat atât la serviciu, cât și la sala de forță sau în timpul somnului, pentru rezultate imediate.

Acest corector pentru poziția corpului este un produs ideal pentru a preveni și ameliora durerile de spate, deoarece ajută la fixarea spatelui. Stă atât de bine prins pe corp încât spatele nu mai poate sta cocoșat.

Suportul Corector Pentru Spate e creat dintr-un material elastic și ușor, comod, cu fixare prin velcro. Structura rigidă, din PVC, asigură faptul că poziția spatelui este mereu cea corectă. Musculatura spatelui va fi mereu relaxată, fapt ce îmbunătățește semnificativ tonusul.

Recenzii

*Imaginile, culorile si caracteristicile descrise au caracter informativ și pot contine mici inadvertente sau diferi ocazional fața de produsele prezentate pe site.